Vänersborg

Staden är vacker när det är sol!

Vill bara skriva att jag fortfarande lever och mår bra även det finns den svarta hunden bredvid mig.

Det har varit en superskön vecka hos Pea och Benjamin. Igår var vi till Överby och handlade lite, hittade ett par snygga svarta jeans och tröja, nöjd är jag!

Vår har verkligen kommit fram i vårt land vilket är superhärligt! Längtar att bära bikini och solar!Ha det gött, jag återkommer med mer om mina händelser nästa vecka! Hoppas jag.


/Maria

tant maria

Jag har äntligen (!) blivit en tant.

Jag vaknar tidigt varje morgon
Jag lägger patient eller pyramiden (kortlekar)
Jag löser korsord i Året Runt
Jag blir mer prydlig
Jag rotar bland begagnade kläder bl.a mormors eller mammas
Jag har en katt till sällskap


Vore det inte underbart att ha livet som tant! Allt där på listan jag skrev är riktig, till exempel Året Runt, löser jag korsord, det är roligt!
Men än har jag inte motat bort min alldeles älskade Vecko Revyn och nyfunna Glamour! Idag ska jag äntligen njuta av VR på en tågresa till Örebro (ja, igen!) och träffar alla igen, speciellt Josefin, Selling och så min lilla Ärta! Efter tre månader! Så lång tid, det FÅR inte vara så igen!

Ikväll blir det middag med mina brudar på någon restaurang då är det dags för skvaller igen! Det blir himla kul.

Nu känner jag mig så fånig och nu ska jag gå och packa!

Tack för de kommentarinläggen, jag vet att jag är vacker, men man kan få sina fuldagar ibland, lite skönt och då man satsar på att bli ännu vackrare. Jag ska bli ännu, ännu, ännu vackrare idag att jag bländer.

 
En onykter Maria som ser nykter ut.
(Tagen från Fallens dagar -05)

Party party in the weekend!

Vi ses i vimmel!

/Maria


snöns återkomst.

jag döööööörr...

idag är det en dålig dag, såklart enligt mig.

Dessa som gjorde dagen dåligt för mig:

1. Det snöar
2. Mensvärk
3. Det snöar
4. Mår illa
5. Min fulhet kom tillbaka


Jajamänsan, annars mår jag bra =)

/Maria

party on tonight!

24440-58

Bilden är lite cpigt, men jag ser ialla fall fin ut och det är jag nöjd med. =)
aha, det blir utgång igen ikväll med kusin K, och en till, min tremänning från Norrköping som kom upp till Borlänge, precis som jag vill hon nog smaka lite på nattlivet i Borlänge.

Nu har jag äntligen blivit ordentlig tillfrisknad! Ett knep för att bli frisk; vila, vila, vila bara med en riktig bra bok!

Bok just nu: Gustav Vasa och hans söner och döttrar, av Herman Lindqvist. Jösses vad bra han skriver, om Sveriges historia. Rekommenterar er historieälskare den eller studenter som ska skriva essä eller något.

Kvällen kommer att inleda en god middag hos faster och farbror, sedan är det att panga på o partaja.

Min ärta, du ska bara veta att jag saknar dig enormt mycket, all prat och skratt med dig i mina tankarna brukar göra mig väldigt glad. Jag ser med min stor glädje FRAM emot om två helger då vi äntligen ses och då får jag följa med dig ner till bondehålan och se återigen äntligen din nya lya. Och att krama din B.


Glad Påsk allihopa!

Käk inte för mycket ägg, vetja.


Party,. party..!

/Maria
helgens bravader

Yo folks!

Nu har jag gjort 1-0 mot förkyldan.

Då är jag halvvägs till vinsten - helt frisk. =) Att jag blev ännu sjukare i söndags är faktiskt mitt eget fel! Så kom inte och säga att det är mitt fel, det har jag redan sagt!
Jo det är så att jag drog iväg snörvlande med min kusin, Katarina, till en fest därefter krogen. Fan vad gjorde jag egentligen? Jag lyckades ialla fall vara ögongodiset för killarna trots mitt ständiga besök till toaletten för att snyta mig. Men whatever..
Det blev en del tyska jordgubb-shotsar och drinkar likaså av kusin K. Tack att jag fick lite av din dricka medan mitt vin smakade uselt, mamma köp bättre vin, tack!

Jo kanske bara för att jag ville ha lite kul, det brukar vara rastlöst när man är lite sjuk - sitta och stirra på en vägg är inte direkt någon favoritsyssla hos mig. tyvärr.
Dessutom fick jag vara ett undantag på ingången till krogen av vakten, hm? Det är ju en 22 års åldersgräns-pub, jag är snart 22? Tyvärr är det inte som pubarna i Örebro där flesta pubar följa födelseåret. Men det spelar ingen roll, jag kom ialla fall in.
 
S1, som puben heter, är annorlunda, jag kommer troligtvis inte att gå dit mer för jag känner att det är inte mitt ställe. Men jag kanske ger det en chans nästa gång, så elak är jag inte..!
Samtidigt är det kul att känna lära Borlänge även som nattlivet, inte likt som min Örebro, det kommer flera nattliven i Borlänge.


Tack kusin K!

På söndagen blev jag sjuk som tusan! Jag kände mig döende och att mina ögon nästan skulle trilla ut. Fick ligga i sängen hela söndagen med massor Lambi-pappernäsdukar och döstirrade på teven eller vetefan.
Igår vaknade jag upp och kände att jag blev bättre men feber kvar. Bla bla, nog om sjuk, ni mår nog inte av att lyssna på folk som berättar om deras sjukdom - förkylda. Nepp.

Aha, det är allt för idag.

VÅR, kom här! Nu.

/Maria