seg och illamående

jaha man blir det efter lördagars bravader. =)


illamående däremot.... för att vara ganska snoksugen på lunarstorm surfade jag dit. då blev jag verkligen, verkligen illamående av att vara bakfull och REKLAMBILDEN!

Vägverkets senaste reklambild. På den visade det en kille med rött öga och halvförstört ansikte! Gud vad hemskt.. tänk om jag är det själv också av att köra berusade.nu känns det som att jag pratar rappakalja och att hjärnan smälter ständigt, riktigt långsam som leder till en risk för hjärnsläpp.

just nu är jag sugen på ostkrokar, fett och flottiga mat som Burger Kings hamburgare, grillat. ja jag kan döda för att få bita på någon föda av dessa jag nämnde.

help me.


dagens rekommenderation: Sunsilk schampoo med kokonötslukt, en härlig sommardoft!


nu mååååååååste jag dra och göra dagobertsmacka.

förresten har jag gjort en riktig, riktig fynd som jag är stolt över, en jacka från MQ som egentligen kostade 1500 kr och jag köpte den för knappt 300 kr! yeah./Maria

Doften av syrén

Jaha, nu har sommaren gjort en succécomeback!

Jag njuter självklart för fullt av värmen och syrenbuskar. På kvällarna doftas det syrén på våran trädgård, det har jag verkligen saknat..

Man har fått lite färg och massor prickar om ansiktet, det ska jag inte sluta med. Att sola alltså.

I fredags har det varit trevligt på kusinen Sebastians student, gissa hur stolt han blev!
Sedan stack jag och Katarina ner på stan, oj oj vilka massor vita mössor som festade för fullt på parken bakom Liljans gallerian, då fick vi en nostalgisk känsla för minne av våra studentdagar. Då var vi lika själaglada som dagens studenter!

Just nu önskar jag att vara där mina vänner finns, att vara med dem ute ända tills sena kvällar eller ligger och solar på någon strand (absolut inte den gröna geggasjö, Alnängsbadet eller vad fan det heter, Svarthålet? I Örebro alltså) =)

Äh nu ska jag gå och låta mig dega och bränna av solen.

En sak till: HEJA SVERIGE!

/Maria

en härlig morgon.

Måste absolut tillägna en mening till min duktiga bror, Nicklas.

Han klarade körkortet i måndags!

Satt och bet nästan hela naglarna när han höll på och körde upp. När han kom med pappas bil (som tur att den står parkerade i stan där pappa parkerar sin lastbil efter jobbet) infartande och stirrade nästan en bra stund sedan hoppade jag upp och skuttade ut, då fick brollan en riktig kram! Nu kan han äntligen hämta mig från krogen på sena kvällar.

Är så stolt och VET hur nervöst det är när man kör upp!


Nu har man blivit fan av Heidi Klums porgram, Project Runway som är ett måste för mig att se på. Heja Daniel V!


Nädå, nu ska jag gå och käka en god frukost sedan åker jag till min goa mormor och hjälper henne med hennes jättelikt hus!

Vi ses

/Maria