nu ska det stickas

Igår studsade jag in på en kuriosaaffär där finns också många olika garnar, så köpte jag två garnar! En blandad färg med lilanyans och en helsvart som ska gå åt en ny frän randig halsduk.
Damen i affären är vansinnigt rar, hon hjälpte mig lite om vilken garn är bäst och så. Och hon förstod direkt att det behövs papper och penna efter att jag talade om för henne att jag inte hörde.

En bukett med rosor åt henne!

Förresten fick jag godkänt på min PM nr 1 som jag fick ägna mig åt tills halv två på natten innan inlämningen. Gissa hur stolt jag blev, trots kursboken är på engelska. Puh, vilket slit!


Idag ska jag dra till min krutgumma till mormor och kolla läget.


/Maria
matbord

Det här bordet ska jag definitivt ha när jag skaffar mig en lägenhet! Läckert và?

24440-87


IKEA

IKEAIdag var man på IKEA i Valbo utanför Gävle med mor och Rosa, en väninna till mor. Köpte en tyg till att sy ett par kuddar och några lådor till klädkammaren som blir riktig snygg!

Och så har jag varit till Uppsala under helgen, träffade alla mina söta brudar och frossade oss i kräftor och några snapsar. Tack för helgen, tjejer!
Om ni vill se några bilder så hänvisar jag er till www.jdlove.blogg.se eller www.artan.blogg.se , varsågod och njut.

I skolan har det gått bra att det bara rullar sig på, är nöjd med tolkarna och läraren, har inte ännu lärt känna mina kurskamrater, typ bara heja på. Håller nu på att skriva mitt andra PM, om cinemagrafi. nej, sånt intresserar er inte just nu.

Är rätt tokig i att spela super mario på nintendo DS som brollan skaffade sig hem, den är så himla kul och bra för de ruskiga höstkvällar, man kurar sig spännande och nervös om man missar leveln i spelet. Men böcker är alltid bäst, förstås!

nu måste jag plugga.


saknar er alla mina vänner i hela Sverige! :)


/Maria