4 minnen värt att minnas

jag plockar fram de fem minnen jag  minns bäst och bevara dem.

* Min student - dagen då leendet aldrig tog slut. Även vid samma dag fick jag höra mitt namn för stipendiumet.

* Nordplusveckan
- i Örebro med folk från alla nordiska länder, då kände jag att det fanns en äkta gemensam jag innan dess aldrig fått.

* Båtresor
- var än jag var, älskade jag vara i vår gamla båt och flöt på från ön till ön i den lilla sjön Runn (men faktiskt stor, efter Siljan i Dalarna, man kan åka från Borlänge till Falun med båten, vilket tar en timme, bilen - typ 15 minuter, en liten onödig fakta bara) och i vissa somrar  hade vi t o m också åkt genom kanaler och slusserna från Smedjebacken till Mälaren. Äventyr!

* Resan till Kroatien med hela släkten - bokstavligt talat HELA släkten kom, till och med kusinen Johan som nästan alltid missar högtider och födelsedagar på grund av jobbet. Då blev det massa skratt, musik (ja jag vet att jag är döv, men kan skylla på den musikalisk sidan som släkten har), äventyr, sol och bad och goda mat - och DRINKAR! Kan även avslöja, det var då min bror fick smaka på sin första fylla där. ;-)

Dela gärna med din bästa minne i kommentaren, det går bra med bara en minne!


Bevara era minnen väl


/Maria


Äktenskap

Äktenskap är ett förhållande där den ena personen
alltid har rätt, och den andra är mannen.

stämmer det?


=)

några små ord

brollans student har gått väldigt lyckad som det skulle! han är helnöjd med dagen. då bjuder jag lite på bilder från studentdagen.

    
Morgonen börjar med en spänd student framför pappas Oldsmobile innan han begav sig till skolan (kl 6 på morgon!) för att fira morgonen innan utsläppet med sin klass. Innan utsläppet kom hela släkten till folks park där skulle alla studenter ur Nicklas skola springa ut, stod visst syrran och flickvännen och var spända. När Nicklas väl kom ut var hela släkten såklart på platsen och lekte paparazzi (det är typiskt oss, tro mig!). De tre bilderna däruppe visade några stolta släktingar, bland annat jag, syrran, faster och tre av våra många killkusiner som skulle tuffa till sig vid Nicklas sida.

    
Nu är det syrrans och de enda tjejkusinernas tur att posera sig med Nicklas. Nu vill syrran ta en bild på sig själv med Jonte, en av de närvarande killkusinerna och den yngste kusinen också. Champagne var väl en självklar dryck att smutta på alla studentdagar, därefter fick studenten smaka en viss puss av den goa flickvännen innan han hängde på den sista färden med klassen i en lilla traktor med vagn som de hade satt upp en skylt med texten "det jobbar vi med ska ni skita!".

    
Efter traktor med skylten, var studenten väl hemma och pustade ut i skuggan, det var visst hett den där dagen. Hela släkten var återigen på platsen för att äta gott och uppvakta våra allas Nicklas. Strax efter tårtan som tog slut fort, satte sig den vackra Katarina och väntade på att det skulle bli dags för presentöppningen, som Nicklas förblev riktigt nöjd med. Även hela dagen!Nicklas, jag är hemskt stolt över dig!

En stor grattis till alla jag känner som tagit student!
/Maria                                                                   
julia, pernilla o josefin, tack för att ni finns! jag älskar er lika mycket som ni mig. Tack.