Johanna Carlsson

.. eller Karlsson som det gäller hos myndigheter? Men ialla fall, VÄLKOMMEN hem!

Och ber om ursäkt att jag inte vaknade direkt efter du försökte ringa, stackarn.... :P men nu är du hemma och förgyller mina ensamma dagarna (men jag har haft det bra ändå!) med massor snack! Hoppas att du är nöjd med min vård om lägenheten och pojkarna.


Pea och Benjamin, jag är ledsen att ni missade resan hit, Benjamin kalaset som säkert skulle bli jätteroligt. Men lugn, det kommer flera tillfällen för oss och vi får väl nöja oss i fortsättningen med att MSN-SMS-3g-kontakt. Må era organ fungera medan ni...... :) du vet, Pea!

Snart ska Johanna och jag gå ut på en promenad, så får Johanna ställa sig tillbaka i det underbara svenska vädret och svenska KULTUR.

Glad Påsk!


/Maria

in med kjolarna - det är VÅR!

idag vaknade jag upp med ett par svullna ögon - fråga inte varför! :D

skuttade iväg och fixade en god frukost, sedan ut i balkongen med lite te och några bullar och tidningar. så fick jag känna på solens strålar som landade på min hud, det värmdes i mig.

och fick mig tänka på hur det skulle bli i sommar, om det blir lika varmt som den förra. tiden har varit så snabb och händelserik. i somras var jag hemma i borlänge nästan hela sommaren, reste nästan endast till vänersborg och en gång norrköping, men annars..
även om det lät tråkigt för mig, men då var jag jämt med min roliga kusin, Katarina och gick ut varje helger och firade värmen. i hela juli tillbringade jag hela tiden ute och jobbade, dvs fick se ut som en yxmördare efter att ha målat 4 broar med rödfärg (tyvärr) på en park i borlänge. skitsvårt att tvätta bort färgen på benen, ni skulle bara ha sett hur mycket skratt det kom från katarina och alexandra när jag kom till långsjön, "har du varit ute och dödat?".

tankarna flög vidare.

vad för saker ska hända i sommar? ska jag jobba hos kyrkan igen? eller? fallens dagar i år? definitivt! sol och bad? absolut. lite resor runtom sverige (örebro, vänersborg, göteborg (eller malmö))? ja!

låt oss alla hoppas på en bra och ännu varmare sommar!


jadu, signmark nyss i helgen har varit toppen och det var väldigt roligt att få träffa gamla (och nya) vänner, en del har jag inte sett på jättelänge och det känns hel kul att få veta att de lever livet och mår bra. så får ni, mina vänner, ha en jättetack för en fin kväll!

och niklas, tack för allt, allt! hjärtar dig


/Maria

dagens mumsbit

det får bli ett kort inlägg. eller snarare en bild och lite text.

24440-114

tänk dig att blunda under en sexakt och vaknar då upptäcker du att det är johnny depp ovanpå dig? utan glasögonen puls håret fast i en hästsvans.

en av de snyggaste män jag vet. men han ligger dock efter min Niklas, du är min första mumsbit.grr..
/Maria

när vår nu har kommit..

känner mig såå levande nu.. tror inte att det beror på vårkänslor. så är det bara.


att flytta till örebro, skulle det vara det bästa jag gjort sen jag avslutade mina studier!


snart ut till stan och äta ute med baby och följer med henne till en lägenhet hon ska titta på, sen en långpromenad med saruman ikväll därefter unnar vi oss med lite goda mackor och snack.

att vara kombo med johanna har börjat fantastiskt bra! jag trivs! hoppas även du, Johanna, trivs också med att ha mig inskruvat i din lägenhet? =)
saknar niklas (det gör jag väl jämt), han har varit här över helgen, gud så gullig han är. lovely. längtar tills vi ses igen (nästa vecka, tack och lov!). du är underbar, niklas!


ha det fint./Maria


Drömmer om det här...

24440-11324440-112

HM, 249 kr och det finns i flera färger.

just nu känns det som..

att jag lyfter upp från marken, det är så underbart. har ni känt så här eller? nej? det kommer ni alla få en gång känna, för er som redan känt det, tror jag säkert att ni tycker likadant som jag.

Vågar jag tro det? Ja, det gör jag!

Nu låter det som att jag pratar drömmande. Nej, det är ju på riktigt! Jag har aldrig, eller dock sällan att prata om kärleksliv här i min blogg. Nu känns det bara rätt att uttrycka mina känslor så här, det är så underbart.
Kanske är det så snabbt för mig, men nej det hjälper inte att tänka så. inte alls. När jag känner så här:

GLAD och LYCKLIG!

Ja, det även om alfa har krånglat till eller något besvär med annat runt om mig, är jag ändå uppe i det rosa. Jag kan känna de mjuka molnen som flyger däruppe och man kan se min drömprins där. Solen skiner även det är bara grått här. Det finns bara sol i mitt liv. Man kan ta mig som jag vore schizofrens som inbillar att det faktiskt finns sol här. Hans figur där är så tydligen, jag kan se honom.

Var har du varit innan?

Dig vill jag älska med, dig vill jag bråka med, dig vill jag prata ut om allt med, dig vill jag kittla, dig vill jag pussa, dig vill jag beundra när du bara gör tråkiga saker, dig vill jag bara gå med, dig vill jag äta ihop med, dig vill jag lyssna på, dig vill jag göra lycklig och dig vill jag ha i mitt famn... just nu.

att allt går så snabbt, är värt allt.


Niklas, tack så mycket.

*kärlek*
/Maria

mitt liv?

Vad är det med mitt liv just nu? Ska jag låta folk ta över mitt liv och börjar påpeka hur jag ska göra, tycka och känna efter deras åsikter? Kanske lika bra det, så att jag kan ha armarna i kors och låter folk komma och lägger sig i mitt liv, som jag vore en Barbiedocka?

Ska jag bry mig om vad folk säger om mig?

Vad är jag? En dumskalle? Eller vad vill ni att jag ska vara?

Tyvärr måste jag erkänna att jag är arg, så arg! Kan inte fatta att det finns så omogna personer. Jag är jag och jag bestämmer över mitt liv.

Ingen KAN påverka mitt liv, det är MITT. Det är JAG som får de lärdomar som dyker upp i ditt liv. Det ÄR mina känslor som avgör MIG själv. Jag heter Maria och inget annat. Eller?
Jag väljer vägar, mitt val av kärlek och vänskap och åsikter. Inga övertygelser. Tyvärr har jag inte insett förrän rätt ett bra tag sen, ATT det är faktiskt jag som styr över mitt liv, mina insikter och åsikter. Ja, hela skiten. 

Helt nyligen har min svarta hund hoppat rakt in i min kropp som fyllde med massa tråkiga saker inuti mig, och jag kan också erkänna att jag har inte så lycklig direkt under hela gymnsiesåren. Ja jag menar allt med kärlek och mig själv att göra. Tyvärr känner jag för att uttrycka mina känslor på min blogg. Det är ju min blogg och har all rätt att berätta om känslorna som trycker i kroppen. Sorry om ni uppfattar mig som jag kommer med en vass tunga. Men ingen kan ändra på saker i min blogg. =(

På talat om det, ska jag verkligen känna mig tvungen att anpassa efter folk eller får jag röra mig fritt? Har jag väl rätt till det.

Ok, folk. Det är riktat till vissa personer jag gärna vill banka lite vett i deras huvud. Jag vett att bloggen kan kännas som sorgligt. Men ja. =)


/Maria