döda, döda..

tiden.

sitter här nu och har planeringstid, så tjyvat jag tiden av den och skrev ner några ord på bloggen:

HEJ!

Hemsedalresan har varit underbar trots det milda vädret. Nu har jag varit tillbaka och jobbat i en vecka, denna veckan har varit rätt knasigt, tusentals, miljontals tankar snurrar i skallen, vilket har gjort mig rejält förvirrad och en tunghäfta då och då.

Men nu är det fredag igen, det gör mig glad och ännu gladare när det ska bli sommar i helgen OCH en kära vän kommer hit från andra sidan av Sverige. Då får man tillbringa tiden med att glassa sig i solen och en del umgänge. Också lite blomplantering, idag ska jag och Julia till Plantegen och spanar in blommor och diverse till våra blivande snygga sommarbalkonger!

Kanske blir det också ett tidigt dopp detta året? Ifjol satte jag i tån första gången den 11:e maj, alltså om två veckor skulle det kanske vara lika varmt som förra året. Eller äsch, jag badade faktiskt den 1:e januari, då var jag i det götta Goa. Men ja

Hemsedal nästa!

Äntligen blir det lite ledighet imorgon. Jag kan inte knappt tro det. Att jag är ledig imorgon. Äntligen!

Imorgon ska jag tillbringa min tid hemma genom att sova ut, såklart, sen blir det packning inför en fjällresa på söndag. Jag har säkert spenderat flera tusen lappar på grejor för att kunna hålla mig aktiv. Köpte dessa saker:
1. Skidjacka. En HellyHansen, åhåå en märkejacka! Men jag har fan letat efter en billigare jacka och fick betala dyrt för denna jackan. Kommer att bli riktigt användbar!
2. Ett par nya pjäxor som kostade 999 kr.
3. Pannband av fleece. som kostade 100 på rea.
4. En dubbeltermos.

Jag fattar inte att det ska kosta massa, men det är värt det. Mycket riktigt.

Angående det förra inlägget, jag vet att jag är lite tokig som ser på en julfilm nu i aprilmånaden och väntande på sommarens komst. Men det är nostalgin det handlade om, jag älskar detta ordet; Nostalgi. Det betyder vackra minnen.


Förresten, punkt 5 inför resan köpte jag två böcker: Skynda att älska, av Alex Schulman (Jag tjuvstartade lite, åh fan vad vackert han skriver.....!) och Åse, av Denise Rudberg (lär vara bra, trots tycker jag att hennes böcker skulle kunna vara skrivna av en tjej i mellanstadiet, men låt det köra)

Glad påsk!

lite nostalgi..

sitter i soffan med ett glas iste blandad med fruktsoda, som skulle passa perfekt i det härligt soliga vädret just nu. i en städade balkong som jag skulle njutfyullt sitta och kanske gråta till solen som går ner.

men det blåser. som fan. då blir det kanske tårar av de hårda vindar.

jag får lapa mig i solen genom fönstret istället, det kanske hjälper? snart ska jag stoppa in lite nostalgi i datorn: Sunes Jul! köpte den igår när vi skulle hyra film.
jag bänkade mig varenda dag i decembermånaden början av 90-talet och gladde mig av denna kalendern med tjejtjusarn, som jag var småkär i, med hans galna familj.

fortfarande är den lika bra..


förresten hyrde vi Patrik 1,5. den kan jag rekommendera er att se.