Äh skitsamma, det är ju bara några dagar dit....

ikväll har jag redan börjat med julpyntandet och tänt en del ljust, då lyste det en massor ljus. Min ärvda kyrkstake står på golvet och lyser upp ena väggen. Underbart vackert, såna stakar kostar över tusen kronor och är tillverkad i Dalarna. Dalkulla som jag är vill jag helt uppenbart ha Dalarna inne i hemmet, som dalahästar, mörksuggor, väveri, smide utan att överdriva något.
Jag älskar att inreda. Som ni vet att jag har flyttat in i Eriks lägenhet där min prydnadsaker inte direkt passade, det är mycket mörkt och orinetaliskt härinne (ska försöka ta bilder och låter er få lite insyn av vårt boende). Men allting faller ju inte ihop på en gång, det tar tid och det blir mycket fint. Jag är inte så kräsen gällande detaljer, utan jag försöker anpassa mig efter hur läget ser ut därav beroende på ekonomin också. Men jag bara älskar att inreda! Blanda nytt och gammalt! Pyssla!

ikväll ska vi se någon 80tal film med chips och lite lyxchoklad som grädde på moset mitt i all fattigdom. Man FÅR tillåta sig lite lyx, eller hur??

Min kyrkstake och jag

Kommentarer
Postat av: mallan

mys med julpynt, IMORGON ska jag pynta här!! ååå.

ang. pojkvännens lgh, om jag skulle valt själv skulle jag flytta in själv först o inreda allt själv, sen får han flytta in, MITT HEM! haha, nackdelen med sambon det- blä :P

Postat av: Maria

mallan, det är fortfarande halvfärdigt här, det blir mera till helgen. längtar. jag kan bekänna att jag bestämt färgen på väggarna i vardagsrummet ;) vi har ungefär samma smak, så är det lugnt från hans sida.

2010-11-26 @ 11:08:42
URL: http://mippy.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack för kramen:). Jag älskar min nya jacka och stövlar, nu känner jag rätt så skyddad;).

2010-12-01 @ 14:08:32
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: Sarah

Haha, en resväska till affären. Ni fick säkert mycket uppmärksamhet då. ;) Mysig ljusstake som du har! Jag har lite julsaker här hemma nu och ser fram emot tiden fram till julafton. Så myyyysssiigt! :)

2010-12-04 @ 15:48:58
URL: http://q86.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack för uppmuntran:).Dags att uppdatera?;).

2010-12-21 @ 23:44:21
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: Linda

Hur har din nyår varit?God fortsättning:).

2011-01-01 @ 23:23:57
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: mallan

så sällan borstar jag icke tänderna ;)skriv om borlänge, du. om ert nya hemmet. minnen från kanada. mer att blotta ut dig rejält! tror blir intressant läsning för mig, absolut;)

2011-02-14 @ 17:21:35
URL: http://fabriksflugan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback