skjuta på en katt?

Satte nästan kaffet i halsen imorse när jag läste AB (aftonbladet) om poliser sköt en katt och jag tolerar inte ens att ha länk här på bloggen. Skjutit?? Skjuta bort skallen på djur?

Djurplågare/människor som dödar djur utan någon anledning ska utrotas. Förnitas. Plågas tills gråten tar slut.

Eller vad tycker ni?


Kommentarer
Postat av: mallan

om folk anser som jag gör- borde nästan hela världen gå och dö om alla djurplågare ska dö - köttätare. Som i passiva mobbare. Köttätaren sitter och håller på att tycka synd om "alla djur" med köttbulle i magen ? Vi skjuter älg för att det inte ska bli "överbefolkat" på älgspråk: "överbeälgat" och det är för många katter här i sverige just nu, de förökar sig och det finns för många katthemmen och folk väljer avla fram raskatter medan de odugliga katterna härjar runt ute och gör en skada för miljön också. Polisen gör dom en björntjänst genom att skjuta dom, så de kattstackarna slipper att lida i det här livet som oönskade liven, söta men oönskade.trist men så är det.

Postat av: Linda

Jag tycker det är för jävligt men staten eller vilka det nu är tycker det är billigare att skjuta än att fånga in och låta dom somna in på sjukhus. Jag är arg för att folk inte kastrerar sina djur när de springer runt ute.Sv: Jag har åkt båt sen jag var bebis, och älskar det, men har inte åkt på några år trots min far har en egen i närheten.suck.

2011-07-13 @ 18:44:20
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: Sarah

Japp, det gör vi och det ska bli kul! :)

2011-07-19 @ 12:10:59
Postat av: Fia

:) kakan är jättegod! Men se bara till att testa först med några droppar pepparmynta, inte 1 krm, den smakade för starkt. Du får testa fram dej, hoppas kakan blir god! :)

kram

2011-08-23 @ 09:42:44
URL: http://edwugo.blogg.se/
Postat av: Linda

Tack:D. Kramar från oss också:).

2011-08-31 @ 15:08:53
URL: http://nakit.webblogg.se/
Postat av: Linda

Tack:). Hoppas du uppdaterar snart:).

2011-09-17 @ 21:25:30
URL: http://nakit.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback